Säsong 7 av Young Sheldon släpps den 15 februari 2024

young sheldon 2023

Äntligen får vi snart se Young Sheldon igen! Den sjunde säsongen har varit försenad på grund av skådespelarstrejken i Hollywood, men nu dröjer det inte länge innan premiären är här.

Premiär den 15 februari – avslutning 16 maj

Redan den 15 februari kommer Young Sheldon på en streamingtjänst nära dig. Just nu visas serien på Netflix och CBS säger att det här är den sista säsongen vi kan vänta oss.

Totalt släpps 14 nya avsnitt. Ett nytt avsnitt släpps varje torsdag med ett sista, avslutande avsnitt på en timme den 16 maj. Efter det kan vi bara räkna med att se om alla säsongerna om vi vill se mer av unge Sheldon Cooper.

Exakt vad som kommer att visas i den sjunde säsongen vet vi inte. Men det finns några gissningar som är troliga.

Det här kan sjunde säsongen ge oss

Vi vet att Sheldons pappa, George Cooper, redan är bortgången när Big Bang Theory börjar. Pappan avled när Sheldon var 14 år gammal vilket är en stark indikator på att det kan hända under sjunde säsongen av Young Sheldon. CBS har dock hintat om att så inte kommer att ske i serien, så det är ännu oklart om de vågar sig på en så drastisk scen i den populära komedin.

Det är också möjligt att serien åtminstone slutar med att Sheldon åker till Caltech och i en slutscen träffar sina vänner från Big Bang Theory.

I det sista avsnittet till säsong 6 drabbas familjen av en tornado som bland annat förstör Sheldons mormors hus. Inuti huset sitter George och systern Missy som båda fastnar inuti huset – och vi vet ännu inte hur det går för dem (förhoppningsvis är de oskadda).

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.