Samsung Galaxy S7 Edge – första uppdateringen släppt

samsung-galaxy-s7-edge-forsta-uppdateringen

Samsung Galaxy S7 Edge har redan fått sin första uppdatering – och då har telefonen knappt nått ut till butikerna än. Det rör sig om en mindre uppdatering som väger in på nätta 3,32 MB i storlek och det finns ingen information om vad som har fixats med den mer än att den unika Edge-skärmen berörs.

När tillverkare skickat ut panikuppdateringar lik denna brukar det dock vara kritiska problem som omedelbart måste lösas och så kan också vara fallet för Galaxy S7 Edge. Givetvis är det alltid bäst att installera alla uppdateringar som skickas ut och så är även fallet denna gång.

I skrivande stund finns inte många uppgifter om krånglande Edge-telefonen så kanske har Samsung lyckats med en riktigt bra lansering av sitt senaste flaggskepp. Både Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge har hyllats av världspressen för sina egenskaper, även innan lansering med endast förhandstelefoner att prova.

Har din telefon inte fått uppdateringen automatiskt kan du kontrollera manuellt via inställningarna om det ligger en och väntar. Annars kan du räkna med att uppdateringen dyker upp inom de närmaste dagarna.

Om du istället har en Samsung Galaxy S7 så kommer den här uppdateringen inte att hamna i din telefon eftersom den med all sannolikhet är specialgjord för Edge-varianten.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.