Samsung Galaxy S4 & Galaxy S4 Mini nu även som ”Black Edition”

samsung-galaxy-s4-black-edition

Samsung lanserar en ny variant av populära Galaxy S4 och S4 Mini. De nya telefonerna kommer att ha identiska specifikationer med de modeller som redan finns på marknaden och istället ha en omarbetad design på utsidan.


Galaxy S4 ”Black Edition” och Galaxy S4 Mini ”Black Edition” har båda en svart framsida och en baksida som är utbytt mot svart fuskläder för en mer exklusiv känsla. Endast kosmetiska ändringar alltså och inget som bättrar på funktionaliteten.

Om man ser till de bilder som har släppts på de nya telefonerna så verkar det som att Samsung fortsätter sin linje med baksidor som lämnar kameran helt exponerad mot eventuella underlag. Kameran är alltså något upphöjd jämfört med resten av baksidan.

Huruvida ”Black Edition”-varianterna faktiskt når våra svenska butiker återstår att se, men med tanke på hur nära lanseringen av Galaxy S5 väntas vara så kan det vara en god idé att avvakta ett köp – såvida man inte är ute efter en svart Galaxy S4 vill säga.

Specifikationerna borde inte vara nödvändiga att skriva ut då det trots allt rör sig om två välkända modeller som funnits på marknaden ett tag. Ni kan hitta dem på de officiella produktsidorna för Galaxy S4 och Galaxy S4 Mini.

Via Cnet

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.