Samsung Galaxy S23 FE har långsam trådlös laddning

samsung galaxy s23 fe lowres leaked 2023

Samsung Galaxy S23 FE är en hett efterlängtad mobiltelefon som väntas få många av egenskaperna från sina syskonmodeller, men till en lägre prislapp. En specifik funktion verkar vara rejält nedbantad – den trådlösa laddningen.

Enligt en listning på sajten för ”Wireless Power Consortium” så vet vi att Galaxy S23F får riktigt långsam trådlös laddning. Endast 4,4 watt som högsta hastighet, vilket är vad Galaxy Z Fold5 klarar i omvänd, trådlös laddning av tillbehör.

Om uppgiften stämmer så är det en stor besvikelse. Vi hade gärna sett en något högre hastighet på åtminstone 7,5 watt och helst 10 watt eller mer.

Storlek mellan Galaxy S23 & Galaxy S23+

Andra detaljer som redan har läckt före lanseringen är storleken på 6,4 tum och måtten 158 x 76,3 x 8,2 millimeter. Designen är i stil med Galaxy S23 och Galaxy S23+. Storleksmässigt placeras modellen mitt mellan syskontelefonerna.

Registreringen på Wireless Power Consortium skedde den 27 juli. Samsung närmar sig alltså slutet på utvecklingen och bör vara redo att presentera sin nya mobiltelefon inom kort. När det sker återstår att se, någon Galaxy S23 FE släpptes aldrig på Galaxy Unpacked tidigare i juli.

Då fick vi se flera nya mobiltelefoner – Galaxy Z Fold5 och Galaxy Z Flip5, samt smartklockan Galaxy Watch 6 och surfplattor i Galaxy Tab S9-serien.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.