Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) får Android 4.4 ”KitKat”

samsung-galaxy-note-101-2014

Äntligen släpper Samsung uppdateringen med Android 4.4.2 ”KitKat” till surfplattan Galaxy Note 10.1 (2014).

I skrivande stund handlar det bara om varianten med WiFi medan den som har 4G/LTE-stöd väntas få sin uppdatering inom kort. Den som inte har fått ett meddelande om en väntande uppdatering kan enkelt kolla manuellt direkt via inställningarna.

Galaxy Note 10.1 (2014) har fått genomgående positiva betyg sen lanseringen i oktober förra året. På många sätt är den här surfplattan ett riktigt surfplattemonster, men prislappen är också därefter.

Android KitKat har haft en brokig start med få enheter som fått en uppdatering – men i takt med att tillverkarna och mobiloperatörerna fått upp farten så ser vi nu allt fler enheter med den senaste Android-versionen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.