Samsung Galaxy Buds har ny firmware-version – Ambient Sound & Swift Pair

samsung galaxy buds svarta 2019

Samsung Galaxy Buds har fått stöd för Ambient Sound och Swift Pair med Windows 10. Nyheterna släpptes med en ny firmware-version av mjukvaran till hörlurarna.


  • Många stora nyheter och fixar till första generationens Galaxy Buds
  • Får funktioner från Galaxy Buds+ som släpptes senare
  • Saknar aktiv brusreducering i båda modellerna
  • Lästips: Google Pixel Buds Gen 2 finns nu att köpa

Samsung Galaxy Buds som lanserades förra året tillsammans med Galaxy S10 har fått en ny, stor uppdatering till interna mjukvaran.

Den nya så kallade firmware-versionen har både bugg- och stabilitetsfixar som gör hörlurarna mer pålitliga att använda.

Men mest intressant är så klart de nya funktioner som uppdateringen tillför. Inte minst då flera av dem kommer från den efterföljande modellen Galaxy Buds+.

En av de nya funktionerna är Swift Pair som gör det lättare att ansluta hörlurarna till Windows 10-enheter. För att använda Swift Pair måste hörlurarna ha stöd samt datorn ha Windows 10 version 1803 eller senare.


samsung galaxy buds

En annan nyhet är stöd för Ambient Sound som aktiveras automatiskt efter att uppdateringen installerats.

Med Ambient Sound kan du höra din omgivning med hjälp av de inbyggda mikrofonerna. Perfekt när du vill ha koll på vad som händer runt dig, men inte stänga av musiken eller favorit-podden.

Nästa förbättring är att Galaxy Buds nu kan fortsätta uppspelningen i Spotify genom att försiktigt trycka på ena luren och sedan hålla fingret kvar.

Och slutligen kan nämnas att Galaxy Buds äntligen kan parkopplas med flera samtidiga enheter och sömlöst växla mellan dem. En hett efterlängtad funktion eftersom många har sina hörlurar till mobil och sedan växlar till surfplatta eller dator efter behov.

För att installera uppdateringen måste du ansluta dina Galaxy Buds-lurar till en mobiltelefon med Android Lollipop eller senare.