Google Pixel Buds Gen 2 finns nu att köpa – i USA

google pixel buds 2 product

Andra generationens Google Pixel Buds finns äntligen att köpa. De äkta, trådlösa in-ear-lurarna presenterades samtidigt med Pixel 4-serien i oktober 2019 – först nu kan du köpa dem.

Google har sen tidigare lovat stora förbättringar jämfört med första generationens Pixel Buds.

Bland annat bättre mikrofoner för ett klarar ljud i samtal samt automatiskt justerbart ljud som anpassas efter olika situationer.

Även signalstyrkan mellan mobiltelefon och in-ear-lurarna har förbättrats. Det betyder att signalen är stabilare och du kan gå längre från mobilen utan att du tappar kontakten.

En viktig detalj är att Pixel Buds fortfarande inte har aktiv brusreducering.


Det är något förvånande då modellen konkurrerar med bland annat AirPods Pro från Apple som har just det. Även många andra, högkvalitativa in-ear-lurar i samma prisklass har brusreducering.

Fast Pair gör det enklare att anslutat till Pixel Buds

Om du har en Pixel-telefon kan du använda Fast Pair-funktionen för att på sekunder parkoppla hörlurarna med din mobiltelefon. Annars fungera så klart även vanlig Bluetooth-anslutning som normalt.

Och blir du förvånad om vi säger att Pixel Buds är anpassade för Google Assistant?

Andra spännande funktioner är stöd för språköversättning i realtid, du kan hitta dina hörlurar med ”Find my Device”-funktionen och mycket mer.

Cirkapriset är 179 USD, eller runt 2 200 kronor inklusive moms. I skrivande stund säljs hörlurarna bara i USA, men vi hoppas så klart på lansering i Sverige framöver.

Tills vi får klarhet i om hörlurarna kommer till Sverige eller inte så kan du läsa mer om att Nest Wifi åtminstone börjar säljas här. Äntligen säger vi!

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.