Samsung Galaxy Buds+ fungerar bättre med Spotify och kan få gamingläge

samsung galaxy buds svarta 2019

Samsung Galaxy Buds+ kommer sannolikt att presenteras den 11 februari. Och när nya hörlurar släpps är det kanske med bättre Spotify-integration och ett speciellt gaming-läge.


Nya rykten om kommande in-ear-lurarna Galaxy Buds+ talar för en bättre integration med musiktjänsten Spotify, samt ett nytt gamingläge.

Redan idag kan Galaxy Buds styra funktioner i Spotify. Bland annat pausa, spela och hoppa över låtar. Allt via touchfunktionen på in-ear-lurarna. Med Galaxy Buds+ ska man kunna öppna Spotify-appen via samma touchfunktion.

Gamingläget är inte helt klarlagt vad det ger. Det vore inte omöjligt att hörlurarna optimerar ljudupplevelsen för gaming och minskar fördröjningen så att inte ljud och bild hamnar i osynk. Samsung Game Launcher har redan ett läge som minskar antalet distraktioner när man spelar – Galaxy Buds+ skulle kunna bygga på den funktionaliteten.

Vi vet sen tidigare att Galaxy Buds+ med mycket stor sannolikhet inte har aktiv brusreducering.


Samsung Galaxy Buds+ får inte kosta mer än 1 590 kronor för att konkurrera

Samsung Galaxy Buds+ kommer sannolikt inte att kunna konkurrera ens i närheten av Apple AirPods Pro eller Sony WF-1000XM3 i fråga om brusreducering. Och om inte de nya in-ear-lurarna är riktigt bra prissatta så får de en tuff start i en redan mättan kategori.

Samsung Galaxy Buds lanserades för 1 590 kronor i februari 2019. Priset sjönk till runt 1 270 kronor i juli samma år och har hållit sig runt den summan fram tills idag. Galaxy Buds+ får absolut inte kosta mer än instegspriset till första generationens modell om den ska ha en chans.

Den 11 februari presenteras Galaxy Buds+ samtidigt med nya mobiltelefonerna Galaxy S20, Galaxy S20+ och Galaxy S20 Ultra.