Samsung fördröjer Android 4.3 till Galaxy S3 & S4

samsung-galaxy-s2-topp

Den som har en Samsung Galaxy S4 eller Galaxy S3 och inte redan fått uppdateringen till Android 4.3 kommer att få vänta lite till. Man har nämligen dragit tillbaka uppdateringen till den efterlängtade Android-versionen då allvarliga buggar först måste åtgärdas innan den kan släppas igen. En riktigt retlig anledning kan tyckas då många redan har fått sin uppdatering, främst till de olåsta telefonerna på marknaden.

Uppgiften kommer direkt från Samsung i Sverige och det finns ingen direkt tidsplan för när den kan nå användarna igen. Bara att hålla tummarna och hoppas på att utvecklarna snabbt hittar lösningar på de buggar som hittats. Speciellt jobbig är nyheten för alla de som skaffat en Galaxy Gear och inte har en Galaxy Note 3 eller annan telefon med Android 4.3 – då fungerar nämligen inte alla funktioner mellan enheterna och det smarta armbandsuret blir inte fullt så smart ändå.

Samsung kommer att släppa Android 4.3 till Galaxy S4 och Galaxy S3 så fort det bara går, tills dess är det bara att hålla tummarna för att det inte dröjer ända in i 2014.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.