Samsung: Byt din Galaxy S3 mot nyare Galaxy S5

samsung-galaxy-s3.jpg

Har du fortfarande en Samsung Galaxy S3 och tycker om att använda den inbyggda kameran?

Då har den sydkoreanska tillverkaren ett klart meddelande till dig – byt till en flera gånger bättre Galaxy S5.

Med en ny reklamsnutt pekar man på kamerans upplösning som ökat från 8 megapixel till 16 megapixel. Denna ökning gör att detaljrikedomen ökar markant och gör även att man kan beskära bilder på ett bättre sätt än med den äldre telefonen.

Det är bara en av flera tunga punkter som vittnar om att Galaxy S5 är betydligt bättre än sin två år gammla föregångare.

Vad sägs om ett större batteri, bättre prestanda, större högupplöst skärm, tunnare profil och vädertätad design? För att bara nämna några av det som skulle kunna locka till en uppgradering.

Det som talar emot en Galaxy S5 i skrivande stund är givetvis prislappen då modellen är Samsungs flaggskepp i skrivande stund. Vill man inte betala de drygt 5 200 kronor som telefonen kostar (eller lägga flera hundra kronor i månaden på ett abonnemang) så finns givetvis andra alternativ att hålla i åtanke.

Har du en Samsung Galaxy S3? Skriv gärna en kommentar och berätta vilken telefon du kan tänka dig att uppgradera till.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.