Sackboy: A Big Adventure släpps till PC i oktober

sackboy a big adventure 2022 ps5

Sackboy: A Big Adventure är på gång till PC. Spelet som tidigare var exklusivt för Playstation släpps för Windows-datorer i oktober.

Det handlar om en så kallad portning av spelet för Playstation, men med optimeringar som gör att det fungerar optimalt även med tangentbord och mus på datorn.

Spelet ska klara upp till 4K-upplösning med 120 fps på kompatibla skärmar. Det ska även finnas stöd för ultrawide-modeller, VRR och Nvidia DLSS. Det pratas även om AMD FSR, även om det inte är bekräftat i skrivande stund.

Den 27 oktober kommer spelet spelet till PC och det är den Sony-officiella YouTube-kanalen PlayStation Latin America som gått ut med uppgifterna i en video – som sedan raskt plockades ner igen (drama!).

Via Neowin

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.