Så mycket kostar ChatGPT Professional

ChatGPT

Kan du gissa hur mycket ChatGPT Professional kommer att kosta? Premium-varianten av den just nu extremt populära och omtalade AI:n ser ut att landa på 42 USD per månad för företagsanvändare.

Det är inte officiellt än, för bolaget OpenAI som står bakom AI:n har inte bekräftat priset än. Men användare som fått möjligheten att testa Professional-nivån säger att det är priset just nu.


OpenAI har bekräftat att de arbetar på en professionell lösning för att ChatGPT faktiskt ska börja dra in pengar. De har även bekräftat att det pågår ett experiment där alla detaljer kan ändras utan varsel.

Så vad får betalande prenumeranter som väljer att slanta upp för ChatGPT Professional?

Enligt de uppgifter vi har så får prenumeranterna snabbare åtkomsttider, betydligt högre tillförlitlighet och prioriterad åtkomst till nya funktioner.

ChatGPT är långt ifrån den stabilaste tjänsten och den som provat AI:n vet att den gärna slutar fungera med jämna mellanrum. Exakt hur mycket stabilare ChatGPT Professional är vet vi inte idag.

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.