Så mycket kostar Apple Watch Pro

Apple Logo
Bild: Jimmy Jin, Unsplash

Om du planerar att köpa Apple Watch Pro så kan du räkna med ett skyhögt pris. Och vi menar verkligen att prislappen kommer att vara hög.

Apple Watch Pro är en ny, tåligare byggt smartklocka som anpassats för lite tuffare tag. Det och faktumet att Apple har lagt till ”Pro” i namnet bådar för en hög kostnad.

Lästips
Apple Watch Pro kan ha fysiska träningsknappar

Enligt de senaste uppgifterna så får vi räkna med en prislapp runt 900 USD till 1 000 USD. Omräknat blir det 12 100 kronor till 13 500 kronor – för en smartklocka!

Det betyder att du kan få betala lika mycket eller mer än en iPhone 14 när Apple släpper sin nya serie.

Dessutom kan du räkna med att de officiella tillbehören till Apple Watch Pro kostar betydligt mer än till de andra modellerna i Watch Series 8 och äldre.

Och som om inte det vore nog så kanske Apple Watch Pro inte ens passar just din handled. Apple väntas öka skärmstorleken rejält och även göra boetten av titan större för att göra den tåligare, precis som de extra förstärkta tillbehören.

Via BGR

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.