Så kollar du på Netflix helt gratis – nytt utbud direkt i webbläsaren

Netflix

Netflix börjar visa filmer och serier som inte kräver att du betalar en preumerationsavgift. Det handlar om ett mycket begränsat utbud via en speciell webbportal som du hittar här.


Bland utbudet hittar vi första säsongen av Stranger Things, filmerna Murder Mystery och Birdbox. Här finns även The Two Popes, Love is Blind och dokumentären Our Planet.

Du behöver inte registrera något konto, inte logga in någonstans och inte heller måste du ta fram betalkortet. Netflix lovar en helt kostnadsfri och enkel upplevelse där du med ett klick kommer igång och tittar.

För att nyttja gratisutbudet behöver du bara en webbläsare, antingen på datorn eller mobiltelefonen/surfplattan – eller varför inte via spelkonsolen eller din smart-tv? Utbudet finns så klart även för dig som prenumerant direkt i Netflixs appar.

Netflix har sedan tidigare testat en gratismodell av sin film- och serietjänst i Indien. Där visades bland annat första avsnittet av Bard of Blood för den indiska publiken. Netflix har även testat andra, billigare prenumerationsmodeller på den indiska marknaden.


Tänk på att filmerna och serierna som visas på gratissidan för Netflix inte lär stanna där för evigt. Kolla så fort du kan innan Netflix tar bort dem och ersätter med andra.

Du hittar sidan med gratis filmer och serier på Netflix här. Du kan även läsa mer på Netflix supportsida här.