Så får du gratis krediter i Gran Turismo 7

gran turismo 7 illu ps5 2022

Gran Turismo 7 är ett av de bästa och mest populära bilspelen till Playstation-serien just nu. Det är också ett spel med problem. Så stora att spelarna får rejält med krediter som plåster på såren.

Vilka problem har Gran Turismo 7?

Det största problemet direkt efter släppet av Gran Turismo 7 var att servrarna inte kunde nås. Det hindrade spelarna från att köra online vilket eliminerade en stor del av spelets funktion.

Anledningen till att servrarna var onåbara kopplas till en förändring i spelet. Spelstudion Polyphony Digital ändrade så att krediter (spelets valuta) kan skaffas genom att spela Gran Turismo 7 istället för att de endast måste köpas med riktiga pengar.

Vad är krediter i Gran Turismo 7?

Krediter är spelets valuta. Du kan ha upp till 20 miljoner krediter på ditt konto just nu. Med en framtida uppdatering så justeras gränsen till 100 miljoner krediter.

Om du vill köpa en legendarisk bil så kan den kosta uppåt 45 miljoner krediter. Den miljonen du fick kostnadsfritt av spelstudion är alltså försvinnande lite i längden (men ändå en fin gest antar vi).

Läs mer: Gratis V-Bucks till Fortnite – så enkelt blir du lurad

Så får du 1 miljon krediter i Gran Turismo 7

För att få dina krediter i spelet så behöver du uppfylla några krav.

 1. Ladda ner och installera uppdateringen med version 1.09
 2. Acceptera gåvan i spelet senast den 25 april 2022

För att acceptera din gåva så uppdaterar du spelet, går till världskartan och därefter garaget. Notera den röda notifieringsikonen.

Klicka på ikonen och därefter gåvosektionen. Där visas en andra notifieringsikon som tar dig till gåvan. Acceptera och voila – du har fått en miljon krediter!

Bättre möjligheter att tjäna krediter med ny uppdatering

Ingen gillar microtransaktioner (eller jo, spelutgivarna gör). Och kanske har Polyphony Digital förstått att de måste göra något för att öka hur mycket krediter som spelarna kan tjäna i spelet. Tidigt i april släpps en uppdatering som fixar en del kring krediter i Gran Turismo 7, här är de planerade nyheterna:

 • Dubblar belöningen för evenemang som körs senare under världsturnen i kampanjen
 • Högre belöningar för alla guld- och brons placeringar
 • Ökade belöningar för alla bankörningar som sker online
 • Åtta nya endurance-banevenemang i uppdrag med större belöningar
 • Höjd gräns från 20 till 100 miljoner kreditor som spelare kan ha samtidigt
 • Fler använda och legendariska bilar till salu på en och samma gång

Den andra stora uppdateringen som kommer har inte ett fast datum. Men precis som den ovan nämnda uppdateringen så är målet att göra det enklare att tjäna krediter utan att betala för dem:

 • Större utbetalningar för tidsbegränsade belöningar
 • Fler tillägg till banevenemang
 • Endurance-evenemang läggs till i uppdrag
 • Tidsbaserade racing-evenemang läggs till med olika belöningar
 • Stöd för att sälja bilar (!)
Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.