Roligaste slotsen just nu

fireworks colors unsplash erwan hesry

Om du någonsin har spelat på ett online casino vet du att det finns tusentals olika slots. Att hitta de slots som är roligast kan vara svårt. Det finns så många olika saker som gör att man föredrar en framför en annan. För att underlätta har vi valt ut tre stycken som erbjuder timmar av underhållning.

En glittrande klassiker

Utvecklad av NetEnt, Starburst är en slots som innehar guldtiteln bland online slots. Ända sedan den först lanserades har Starburst tagit på sig kronan, och inte tagit av den sedan dess. Till skillnad från många nyare slots är NetEnts storstjärna relativt enkel. Inga komplicerade specialkombinationer och extra regler. Vad du ser är vad du får.

Med sin design av juveler och futuristisk musik går tankarna lätt till en annan klassiker. Tre-i-rad spelet Bejeweled av CapCom må vara en helt annan genren men temat är snarlikt. Starburst har bara tre rader och fem hjul, vilket gör antalet vinstkombinationer relativt få. Som underhållning är det inte konstigt att den har kvar guldet.

Aliens eller monster

Det går inte att vara helt säker på om varelserna i Play’n’Go:s Reactoonz är utomjordingar eller monster. Som väl är spelar det inte så stor roll, dessa sötfula varelser har mycket att ge ändå. Med sju rader och sju hjul är spelplanen ovanligt stor för en online slots.

Du vinner genom att få minst fem lika monster i en grupp. Om du får fyra stycken i en kvadrat bildar de en stor varelse. Den stora utomjordingen räknas fortfarande som fyra och kan kombineras med andra för att få vinst. Vad som får Reactoonz att sticka ut är spelet är helt oförutsägbart. Du vet aldrig vad som väntar.

Sött, sött, sött

Från Pragmatic Play kommer sockersöta Sweet Bonanza, med mängder av frukt och karameller. Något som gör Sweet Bonanza speciell är att det inte finns några vinstlinjer. Med fem rader och sex hjul skulle man tro att det är självklart. Istället räcker det med att du får åtta stycken likadana symboler på samma gång. Det spelar ingen roll var på planen de sitter. Som ett extra plus är scattersymbolen lätt att känna igen, den är nämligen en stor godisklubba.

När det kommer till sockersöta spel är det lätt att dra paralleller till Candy Crush av King. Mobilspelet har varit populärt i många år och definierade mobilt spelande under en lång tid. Om det handlar om ren underhållning är dock Sweet Bonanza ett långt snäpp över.

Underhållning

Så, här har du tre stycken slots med högt underhållsvärde du kan roa dig med. Hur roliga de än är bör du dock komma ihåg att det fortfarande är spel om pengar. Se därför till att ta pauser regelbundet och satsa aldrig mer än du har råd att förlora. Utöver det, ha så kul!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.