Ringsignaler med ljuden från BB-8 – ladda ned här

Star wars BB-8

Intresset kring Star wars är minst sagt hett efter att första filmen i den nya triologin har haft premiär. Bland alla de nya karaktärerna som introducerats i serien finner vi BB-8 som kan vara den sötaste droiden hittills.


BB-8 har fångat så mångas tycke att det börjat dyka upp bakgrundsbilder, fansidor och nu även ringsignaler som baseras på den lilla droidens ljud från filmen.

Det är Dave Sparks som driver webbsajten MacSparky.com som skapat ringsignalerna som är sju till antalet i skrivande stund. Alla använder det vanliga m4r-formatet som fungerar på alla nyare mobiltelefoner.

Hur du lägger in ringsignalerna beror på om det är en Android, IOS eller Windows-telefon. Med Android kan man ladda upp de separata ljudfilerna till telefonen och ställa in dem som ringsignaler utan att göra något extra. På en Iphone krävs att man använder Itunes för att konvertera filerna medan Windows-telefoner, precis som Android, kan använda alla spelbara musikfiler direkt.

Ringsignalerna med BB-8 hittar ni på MacSparky.com i en zip-fil (212 KB). Ladda ned, packa upp och för över filerna du vill ha till din telefon.