Prisjakt till Android – nu med röstsökning!

Android 11 Logo Dark

Nya appen har röstsökning & produktjämförelser

Prisjakt-appen måste vara den absolut bästa följeslagaren när jag är i elektronikbutiker och letar efter nytt att införskaffa. På bara sekunder kan jag se om en produkt har ett högre pris än hos konkurrenterna och samtidigt få kommentaren från användare – helt klart ovärderligt när man spontanköper såväl dyra som billiga prylar.

Förutom att leta fram vad man vill titta på via de olika kategorierna så kan man även skriva in namnet eller skanna in streckkoden på produktkartongen. Efter den senaste uppdateringen till version 1.2.7 är det även möjligt att göra röstsökningar för att snabbt hitta rätta produkt.


Andra nyheter i v1.2.7 är förbättrat landskapsläge, stabilitetsförbättringar, möjligheten att jämföra produkter direkt i appen och även se totalbeloppet för produkter i ens listor.

Uppdatera appen idag via Google Play eller ladda ned den här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.