Här är nya Evernote för IOS – bjuder på många nyheter

Evernote

Efter att Evernote uppdaterade sina servrar med en helt ny synkroniseringsprocess och därmed gjorde den såväl snabbare (upp till fyra gånger snabbare) som stabilare så har många fått upp intresset för molntjänsten igen.

Med en omarbetad applikation till IOS så är den än mer intressant då utvecklarna har lagt till ordentligt med nyheter som säkert tilltalar de allra flesta användarna.

Det kanske mest noterbara är att Evernote nu har tre olika färgteman – ljus, mörk och klassisk – och att startskärmen har fått helt ny design. Detta för att användarna ska kunna anpassa den efter sina egna behov.

Andra nyheter är att visitkort som skannas nu automatiskt kan sparas till kontakter, hela applikationen har blivit stabilare och alla användare kan nu ändra om i avsnitten.

Allra viktigast är kanske att ljudanteckningar inte längre riskerar att bli korrupta när de sparas. Detta glädjer säkert väldigt många då Evernote har haft stora problem med just detta – så stora att företagets VD kände sig tvingad att kommentera det hela.

Vill du ladda ned uppdateringen till v7.3.0 så görs det automatiskt och har du inte provat Evernote tidigare så hittar du appen på App Store.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.