Prisjakt hyllar produkterna – byter namn till Produktjakt

Prisjakt Produktjakt

Pris- och produktjämförelsetjänsten Prisjakt byter namn i en vecka för att hylla och lyfta fram produkterna på sin tjänst.

Prisjakts vd Peter Greber säger att namnbytet är tjänstens sätt att bredda sitt uppdrag. Det är också ett sätt att visa sitt fokus på att vara mer relevant för konsumenterna i deras val av både produkter och varumärken.

Samtidigt som Prisjakt byter namn till Produktjakt så lanseras en ny tävling som heter Årets Produkt.

Tävlingen lyfter fram fem produkter och ett varumärke. Vinnarna baseras på köpintentioner från Prisjakts användare och fler än 8 000 produktomdömen på tjänsten.

Vinnarna i Årets produkt 2023

Läs mer om alla vinnare i Prisjakts vinnarartikel här.

Som du säkert noterar så är flera prylar inte speciellt nya på marknaden. Apple iPhone 13-serien och LG C1 OLED-serien lanserades 2021 medan Xbox Series X-konsolen släpptes sent under 2020.

Det är väletablerade, omtyckta prylar som trots sin ålder har bitit sig fast hos konsumenterna tack vare sina högkvalitativa egenskaper. Prylar som är högaktade för vad de levererar för pengarna och som håller i många år.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.