Prequel till John Wick-filmerna släpps 2023

John Wick
Foto: Lionsgate

The Continental är en kommande serie i tre delar som utspelar sig på 70-talet med ett helt nytt perspektiv i John Wick-universumet.

Istället för John Wick i huvudrollen så får vi följa Winston Scott när han för första gången kommer till New York och tar rollen som ansvarig för Continental Hotel.

Lästips
Streama John Wick: Chapter 4 – här ser du filmen

Hotellet är en fristad och en sorts mittpunkt i New York för alla lönnmördare i staden. Där får inga brott begås och alla kan är under sin vistelse, hur lång eller kort den än må vara.

I John Wick-filmerna spelas Winston-karaktären av Ian McShane, men i The Continental är det istället Colin Woodell som axlar den rollen. Colin är bland annat känd från filmen The Purge.

Vi får även se yngre versioner av Charon och Charlie, spelade av Ayomide Adegun respektive Peter Greene. Ayomide även en roll i kommande The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes medan Peter är en roll i tungviktaren Pulp Fiction från 1994.

Serien i tre delar visas på Peacock under 2023. Det är oklart i skrivande stund när och om serien hamnar på svenska filmtjänster.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.