Popcorn Time: Snart även till Iphone och Ipad

popcorntime-screen

Popcorn Time kommer snart till Iphone och Ipad.

Enligt utvecklarna bakom det otroligt populära programmet är en lansering bara några dagar bort och appen ska kunna strömma till såväl Apple TV som Google Chromecast.

Huruvida Apple faktiskt tänker tillåta Popcorn Time eller inte återstår att se, men det ser inte troligt ut att appen hamnar på App Store. Utvecklarna har redan sagt att Cydia inte är ett alternativ så Enterprise-certifikat kan vara lösningen.

Det finns inte mycket information om Popcorn Time till IOS men snart får vi se om appen håller samma klass som på exempelvis Android. Lanseringen är hett efterlängtad – låt oss bara hoppas att installationen blir enkel.

Läs mer om appen på Popcorn Times hemsida.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.