Playstation Plus är 25% billigare i mars – Bloodborne & Ratchet & Clank gratis

sony-playstation-plus

Sony sänker priset på Playstation Plus med en fjärdedel under mars månad. Det rabatterade priset kommer samtidigt som storspelen Bloodborn och Ratchet & Clank är gratis att ladda ner för alla med en Playstation Plus-prenumeration.

  • Årsprenumerationen är sänkt från 575 kronor till 431 kronor
  • Gäller mellan 2 och 23 mars
  • Du kan ladda ner Bloodborne och Ratchet & Clank helt gratis som prenumerant
  • Spelen slutar fungera om du inte har Playstation Plus längre

Prissänkningen på Playstation Plus börjar den 2 mars och sträcker sig fram till den 23 mars. Under den perioden kostar extratjänsten 431 kronor för 12 månader. Normalpriset för ett helt år är 575 kronor, så det är markant billigare.


Väljer du en prenumeration som löper månadsvis eller kvartalsvis får du betala normalpris, alltså 75 kronor respektive 235 kronor.

Från den 6 mars kan du med Playstation Plus ladda ner storspelen Bloodborne och Ratchet & Clank kostnadsfritt. Gratisspelen för februari månad är RiME och KNACK. Vi kan med gott samvete påstå att mars har klart bättre spel, om även om de är betydligt mer utmanande (vi tittar på dig Bloodborne).

Här köper du din prenumeration på Playstation Store och kan läsa mer om de senaste gratisspelen. Här under har du två trailers för Bloodborne och Ratchet & Clank. Notera att Bloodborne är mycket grafiskt våldsamt och kräver inloggning för att videon ska spela.

bloodborne ratchetandclankBloodborne

Hidetaka Miyazaki och FromSoftware – skaparna av de legendariska actionrollspelen Demon’s Souls, Dark Souls och Dark Souls II – presenterar Bloodborne, ett nytt actionladdat rollspel som är fullspäckat med obarmhärtig och hänsynslös terror och utvecklat exklusivt för PlayStation 4.

Möt dina rädslor när du söker efter sanningen i den forntida staden Yharnam, där en okänd farsot brutit ut och sprider sig som en löpeld längs gatorna. Faran är ständigt närvarande i denna fasansfulla värld, och för att överleva måste du känna till dess mörkaste hemligheter.

Läs mer om Bloodborne på Playstation Store.

 

Ratchet & Clank

Det är så här PlayStation-legender föds – och nu ska du få se det själv med egna ögon på ett helt nytt och fantastiskt sätt. Spelet bygger på den kommande tecknade filmen, och här får du återuppleva den hysteriskt roliga berättelsen om hur den lurviga Lombax-mekanikern Ratchet blir kompis med den rebelliska vaktroboten Clank.

Hoppa i rymddräkten och ge dig ut på ett återskapat, intensivt äventyr med massor av nya händelser, bossar och nivåer som inte fanns med i PlayStation-originalet. Rädda galaxen med ännu fler gevär och prylar som lagts till i seriens redan proppfulla och nyskapande förråd – och njut visuellt av spelet med snygga bilder från filmen och härlig spelgrafik som utnyttjar PS4-systemets mäktiga kraft.

Läs mer om Ratchet & Clank på Playstation Store.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.