Playstation 4 Pro släpps i vitt — men bara i paket med Destiny 2

playstation-4-pro-glacier-white

Om du gått och hoppats på en vit variant av Playstation 4 Pro så har vi glädjande nyheter åt dig. Sony har planer på att släppa just en sådan modell — men bara i paket med kommande storspelet Destiny 2.


Den officiella färgen kallas Glacier White och den matchar snyggt till det vita tema som Destiny 2 har kring sin grafik. Förutom själva konsolen har även handkontrollen samma vita färg.

Spelpaketet har som nämnt en vit Playstation 4 Pro med tillhörande handkontroll samt spelet Destiny 2. Till spelet följer en speciell kod som ger dig ”Legendary sword, Legendary player emote, Cabal Empire themed emblem”.

Destiny 2 släpps den 8 september och samtidigt släpps den vita spelkonsolen av Sony. Cirkapriset för de båda tillsammans är 450 USD, eller cirka 4 750 kronor, vilket får sägas vara ett hyggligt pris. Bästa idag för normalversionen av Playstation 4 Pro är 3 900 kronor och Destiny 2 Limited Edition kan förhandsbokas för 999 kronor.

Tyvärr finns inga planer på att släppa nya Playstation 4 Pro utan Destiny 2 Limited Edition, och konsolen kommer inte att finnas tillgänglig på alla marknader. Kanske om trycket blir så stort på Sony att företaget känner sig tvingat att lansera vita modellen separat, men inget som sker inom en överskådlig framtid.


Samtidigt dyker det upp information om att Playstation 5 inte kommer att släppas före 2019, så avvaktar du in nästa generations Playstation-konsol får du vänta länge. Playstation 4 Pro levererar bra med prestanda till ett schysst pris, så vårt råd är att slå till idag. Om du inte är intresserad av en Xbox One X så klart.

Vilken konsol vill du ha framöver? Och är du beredd att betala dyrt för ett tillhörande spel bara för att få en speciell färg?