Pebble Health uppdateras på alla nyare Pebble-modeller

Pebble Round Health Accuracy

Pebble Health har fått en stor uppdatering och med det ett helt omarbetat gränssnitt.

Tillverkaren har länge arbetat med att förbättra sina smarta klockor med funktioner för fysiska aktiviteter. Pebble Health är den senaste i raden och nytt är aktivitetsflikar med bland annat stegräkning och sömninformation.

Pebble har också förbättrat tidslinjen, navigeringen i menyerna har blivit optimerade och snabbstart av applikationer har blivit smartare. Även animationerna har förbättrats; de är nu snabbare vilket gör hela operativsystemet mer responsivt.

Nya uppdateringen bjuder även på nyheter till iOS-användarna med funktioner som tidigare bara fanns till Android. Bland annat smartare hantering av e-post till Gmail med stöd för borttagning, arkivering, markering som lästa, favorisering av meddelanden och mer.

Pebble Quick Launcher


Förinställda snabbsvar även till iPhone

De med iPhone ska nu också kunna skapa egna snabbsvar på sms — en hett efterlängtad funktion till iOS. Det ska även gå att skapa röstmeddelanden direkt via Pebble. Även det något många hoppats på.

Uppdateringen fungerar till Pebble Time, Pebble Time Steel, Pebble Time Round och nya Pebble 2 samt Pebble Time 2. Ni med klassiska Pebble får helt enkelt se er lämnade i kylan denna gång.

Pebble Classic och Pebble Steel fick sina senaste uppdateringar så sent som i maj. Frågan är nu om de är aktuella för kommande versioner eller om tillverkaren nu helt släpper taget om de gamla modellerna.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.