Path of Exile – Betrayal lockade 200 000 samtidiga spelare

maxresdefault 5

Path of Exile släppte expansionen ”Betrayal” och slog rekord i antal samtidiga spelare. Totalt ska runt 200 000 spelare varit inloggade vid samma tidpunkt.


  • Betrayal hjälpte Path of Exile att slå sitt tidigare spelarrekord
  • Nya områden, föremål, NPC:er och färdigheter
  • Undersök och krossa organisationen ”Immortal Syndicate”
  • Läsvärt: Fortnite har nu 200 miljoner spelare

Enligt mätningar från spelplattformen Steam var 117 000 spelare inloggade samtidigt på Path of Exiles. Om vi räknar in de spelare som gick via den fristående spelklienten så passerar spelet milstolpen på 200 000 spelare.

Anledningen till att så många rusade till Path of Exile var för att expansionen Betrayal släpptes. En expansion där spelarna får uppdraget att identifiera och infiltrera en mystisk organisation som kallas ”Immortal Syndicate”.


path of exile logo

Path of Exile är ett free-to-play som påminner om Diablo-serien från Blizzard. Spelet finns till Windows, Xbox One och Playstation 4. Helt gratis att spela, men du kan göra mikrotransaktioner för att köpa kontofunktioner och effekter.

Läs mer om Path of Exile här.Totalt finns 18 medlemmar i Immortal Syndicate, alla med egna personligheter och egenskaper. Ditt mål som spelare är att manipulera, köpslå och förhöra dem för att skapa en bild över hur organisationen fungerar.

Många nya områden och prylar med Path of Exile – Betrayal

Path of Exile – Betrayal ger inte bara en helt ny berättelse med uppdrag – expansionen är mycket större än så. Du får även en mängd nya, unika föremål att samla på dig under uppdragens gång. Även nya modifierare och föremål som du kan skapa själv i spelet.

Det finns även så kallade safehouses som du kan ta över, nya spelaregenskaper att lära dig och NPC:er som ger dig uppdrag (utanför Betrayal-berättelsen). Det finns så mycket nytt att vi rekommenderar att du klicka på länken längst ner för att läsa mer om alla förbättringar.

Path of Exile fungerar med Windows, Xbox One och Playstation 4. Spelet är helt gratis att ladda ner och spela hur mycket du vill. Enda kostnaden är din tid och mikrotransaktion om du vill köpa effekter och animationer.


Läs mer om Path of Exile – Betrayal på den officiella produktsidan.