Oxenfree 2: Lost Signals försenas – släpps först 2023

oxenfree 2 lost signals 2023

Om du går och väntar på att Oxenfree 2: Lost Signals ska släppas så får du snällt vänta ett bra tag till. Spelet har nämligen försenats och kommer inte att släppas förrän 2023.

Den officiella anledningen till varför spelet försenas är att spelstudion Night School Studio vill göra något ”verkligen speciellt” och lägga till fler språk till spelet.


Lästips: Gratis spel från Netflix – ger bort Oxenfree

Oxenfree 2 tar Riley på nya äventyr

I ett uttalande säger spelstudion att de är skyldiga sin fantastiska community genom att göra Oxenfree 2: Lost Signals så bra som det bara går. Vi på Tekniksmart är beredd att hålla med.

Det nya spelet följer Riley som reser tillbaka till sin hemstad för att undersöka mystiska radiosignaler som skapar märkvärdiga störningar i staden.

Oxenfree 2: Lost Signals var initialt tänkt att släppas under 2021. Då till Nintendo Switch, PS4, PS5 och Steam.

Ett tips är att spela det första spelet i god tid innan Oxenfree 2 släpps. Då får du historien om Riley och allt som hände henne i det första spelet. Visste du att originalspelet har uppdaterats fem år efter lanseringen för att det ska knyta an med Oxenfree 2?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.