Gratis spel från Netflix – ger bort Oxenfree

oxenfree game 2016

Oxenfree: Netflix Edition är det senaste gratisspelet från Netflix. Om du har en aktiv prenumeration på filmtjänsten så kan du ladda ner spelet till din Android- eller iOS-telefon idag.

Spelet släpptes redan 2016 och finns att skaffa till PC, Xbox och Playstation.

Lästips: Oxenfree 2: Lost Signals försenas – släpps först 2023

Oxenfree tar dig till en mystisk ö

Berättelsen i spelet tar dig till en mystisk ö där du följer händelserna kring en grupp ungdomar i deras strävan att utforska ön alla skrymslen och vrår. Under spelets gång blir mystiken allt mer påtaglig och….ja, du får själv uppleva vad vi menar.

> Du spelar som Alex, en 16-åring som introducerats till sin nya halvbror, och medan de träffar några vänner på en strand så öppnas ett hålrum i tiden som släpper lös onda andar som hotar deras existens.

Spelet handlar om att utforska och konversera med de som står dig nära. Samtidigt måste du hantera det övernaturliga och de personliga förhållanden som kommer i din väg.

Spelet hittar du för Android och iOS här:

Oxenfree: Netflix Edition är bara ett av flera spel som Netflix erbjuder idag.

Netflix har satsat stort på mobilspel

Netflix började erbjuda spel till sina prenumeranter samma år som Oxenfree släpptes. Första spelet var ett Stranger Things-inspirerat spel och det efterföljdes av ytterligare två med samma tema.

Och framöver kommer många fler spel till filmtjänsten.

Bland annat Kentucky Route Zero samt Narcos: Cartel Wars ochStranger Things: Puzzle Tales.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.