Outlook för Android — nu kan du redigera kontakter

microsoft-outlook-redigera-kontakter

Det dröjde länge men nu kan användare av Outlook för Android äntligen redigera sina kontakter direkt i appen.


Redan i juni presenterade Microsoft det kommande stödet men det skulle alltså dröja en bit in i augusti innan det faktiskt släpptes med en uppdatering.

Det går att redigera kontakter för både Outlook.com och Office 365, men för Gmail dröjer det ytterligare ett tag. Microsoft har dock lovat att stöd kommer även för kontakter på Googles e-posttjänst.

För att lägga till en kontakt klickar du på fliken People och sedan plus-tecknet (+). Fyll i informationen och välj att spara. Svårare än så är det inte. Vill du redigera en kontakt öppnar du denna och väljer sedan att redigera. Allt synkroniseras därefter till ditt konto hos Microsoft, eller Google i framtiden.

Microsoft har arbetat outtröttligt med att uppdatera Outlook för både Android och iOS. Varje vecka kommer nya uppdateringar, även om det alltsom oftast bara rör sig om stabilitets- och prestandafixar.


Ibland dyker det upp nya funktioner och på senare tid har Outlook arbetat sig upp till att vara en av de absolut bästa e-postklienterna för Android och iOS. Speciellt om man använder Microsofts egna tjänster, men även för Gmail som gör sig riktigt bra i applikationen.

Om du inte har provat Outlook rekommenderar vi att du laddar ner den och testar. Applikationen är kostnadsfri och kan installeras via Google Play Store. Du får e-postklient, kalender, molnlagringstjänst och kontakter i samma app vilket är praktiskt.