OS X 10.9 ”Marvericks” är äntligen färdig!

apple-logo

Mac OS X 10.9 ”Mavericks” är färdig för den stora massan och Apple har nu skickat ut en så kallad Golden Master-version (GM) till anställda och speciella testare som är med i AppleSeed. Företaget väntas hålla ett större evenemang under oktober månad och då tror man att Mavericks kommer att bli tillgänglig även för vanliga användare.

Enligt uppgift ska de flesta utvecklarna som arbetat med Mavericks nu ha lämnat projektet bakom sig och blickar istället framåt med Mac OS X 10.10 ”Syrah. Vad man vet kommer operativsystemet att ändra sitt utseende rejält för att matcha den plattare stilen i IOS 7 – och med tanke på vilka tankegångar många har om IOS 7 idag så är frågan hur väl det faller in hos användarna.

 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.