Optimerade drivrutiner för Battlefield 4 – AMD & Nvidia


battlefield4-logo

AMD och Nvidia har släppt drivrutiner som optimerats för Battlefield 4 inför beta-testet som börjar tisdagen den 1 oktober kl 10.00. För den med ett Radeon-kort är det Catalyst 13.10 Beta 2 eller senare som gäller och för Nvidia är det Geforce 331.40 eller senare.

Battlefield 4 marknadsförs starkt med AMD som främsta varumärke och då givetvis deras grafikkort med Graphics Core Next-arkitektur. Spelet kommer att få stöd för både Crossfire, SLI och Eyefinity direkt från start och det är drivrutinerna som ordnar den saken och inte EA/DICE.

Utan att gå närmare in på vad man har att vänta med de nya drivrutinerna, för de är trots allt mest optimerade för Battlefield 4, så kommer här nedladdningslänkar för både AMD och Nvidia.

Ladda ned Catalyst 13.10 Beta 2 här.


Ladda ned Geforce 331.40 här.

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.