OnlyFans i mobilen – appar för Android och iOS

Allt innehåll är SFW enligt OnlyFans

OnlyFans OFTV logo
OnlyFans OFTV logo

OnlyFans släpper mobilappar för Android och iOS. Men för att överhuvudtaget ha en chans att synas i appbutikerna så tvingas företaget att dölja allt naket material.

Ja, du läste rätt. OnlyFans som gjort sig ett namn på att låta individer sälja bilder och videor där de är helt nakna cencurerar sin tjänst så att den får synas i appbutikerna.

Appen kallas OFTV för både Android och iOS. Du hittar även samma innehåll direkt i webbläsaren här.

Egentligen släpptes OFTV redan i januari, men OnlyFans har inte gjort något för att marknadsföra att den existerar. Inte förrän nu.

Med sin nya app vill OnlyFans tvätta bort NSFW-stämpeln (Not Safe For Work) och bli mer i stil med Patreon. Huruvida de lyckas återstår att se, men ställningstagandet är tydligt.

onlyfans oftv screenshot 2021 sfw
OFTV-appen har inget vuxenmaterial alls. Allt är SFW.

Till sin hjälp har OnlyFans tunga namn som Bella Thorne, Holly Madison och Mia Khalifa. Tjänsten lyfter fram allt från fitnessinstruktörer till musiker, poddare och kockar i OFTV-appen.

OFTV erbjuder ett smidigt sätt för fans att se innehåll från sina favoritskapare. Det finns inget vuxenmaterial i OFTV och eftersom inget är monetäriserat så påverkar det inte skaparnas intäkter och vi kan vara i appbutikerna.

Tim Stokely, VD på OnlyFans

Det finns inga planer på att visa reklam, åtminstone inte i skrivande stund enligt Tim Stokely som är VD på OnlyFans.

OnlyFans har haft ett fantastiskt 2020 tack vare corona-pandemin. Intäkterna ökade med 553 procent (!) till 390,4 miljoner dollar med den totala summan för transaktioner under året på extrema 2,4 miljarder dollar.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.