Gratis Stadia Pro om du har YouTube Premium

google stadia logo

Få tre månaders gratis Stadia Pro när du prenumererar på YouTube Premium. Det är erbjudandet som Google har just nu – och det gäller även för oss som bor i Sverige.

Den nya kampanjen gäller (föga förvånande) endast för nya prenumeranter på Stadia Pro. Du får alltså inte ha provat tjänsten tidigare eller ha en pågående prenumeration.

Läs mer: Få Spotify Premium gratis i 4 månader om du använder TikTok

Kampanjen för gratis Stadia Pro gäller i Sverige, Norge, Spanien, Rumänien, Polen, Tyskland, Ungern, Frankrike, Kanada, USA, Nederländerna, Schweiz och Storbritannien.

För att få dina gratismånader krävs att du har en YouTube Premium-prenumeration och att du löser in kampanjerbjudandet före den 14 februari 2022.

Det gäller både för vanliga YouTube Premium-prenumerationer, familjeprenumerationer och studentkonton.

Läs mer om gratiserbjudandet på Stadias officiella webbsajt.

Det här är Stadia Pro

Stadia Pro är en speltjänst som gör att du kan strömma många av de senaste spelen över internet till exempelvis din TV, en dator eller mobiltelefon.

Du får upp till 4K-upplösning, stöd för 5.1-surroundljud och HDR-visning.

Stadia Pro kostar normalt 99 kronor per månad. Alla spel du laddar hem kostnadsfritt via Stadia Pro är dina att spela så länge du fortsätter att betala varje månad.

För att använda speltjänsten krävs antingen en mobiltelefon eller surfplatta med Android, alternativt en TV med Chromecast Ultra. Du kan läsa mer om alla kraven för Stadia här.

Läs mer: Få Disney+ helt gratis i 6 månader med Amazon Music Unlimited

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.