OnePlus 6T presenteras den 1 november

oneplus-6t-lanseringsevent

OnePlus 6T presenteras den 30 oktober. Det avslöjar den populära tillverkaren via sitt Twitter-konto. OnePlus kommer att hålla två evenemang i New York respektive New Delhi.


Alla som vill kan köpa biljetter till endera evenemang, men för oss i Sverige blir det givetvis lite knepigt med avståndet. Den som faktiskt kan delta får både exklusiva minnesprylar från händelsen, samt ett par Bullet Wireless-hörlurar.

Inte illa med tanke på att biljetterna ”bara” kostar från 20 USD idag till 30 USD med start den 10 oktober. Köper du två biljetter med det dyrare priset så blir det lite rabatt, då stannar prislappen på 50 USD. Omräknat blir det från 230 kronor inklusive moms och uppåt.

Givetvis får närvarande både chansen att prova en OnePlus 6T direkt på plats, samt köpa en om plånboken är tillräckligt tjock. Men så klart, det är lång resa för oss i Sverige för den möjligheten.

OnePlus 6T ryktas får en 6,4-tums AMOLED-skärm i full-HD+ och är en kantlös variant. Den går alltså från kant till kant på chassit, och har en liten flärp högst upp för sensorer och kamera. OnePlus 6T ryktas även ha en fingeravtrycksläsare inuti skärmen. Under allt sitter en Qualcomm Snapdragon 845 med till hörande 6 GB eller 8 GB RAM-minne.


Vad tror du om OnePlus 6T – är det något som är värt att köpa? Följ lanseringen av telefonen här.