Ny version av Philips Hue Dimmer Switch (2021)

philips hue dimmer switch 2021 leaked

Philips Hue har fått en ny Dimmer Switch för 2021. Den nya modellen har färre knappar, marginellt förändrad design och är lättare att använda i mörker.

Det är knappast några omvälvande förändringar med nya Hue Dimmer Switch för 2021.


Den nya, trådlösa fjärrkontrollen för Philips smarta lampor i Hue-serien förbättrar snarare än innoverar. Men det gör inget – den nya modellen är ett trevligt nytillskott i serien ändå.

Nytt med förbättrade Hue Dimmer Switch är att designen har fått rundare hörn och en bredare basplatta. Nu är storleken 80 x 125 millimeter vilket är tillräckligt för att täcka standardstorleken på strömbrytare för lampor i EU.

philips hue dimmer switch 2021 leaked 2

Nästa stora nyhet är att Hue Dimmer Switch endast har tre knappar – PÅ/AV, dimmer och en Hue-knapp. Dimmer-knappen är en vippbrytare som fungerar både till högre och lägre ljusstyrka.

Och slutligen har PÅ/AV-knappen fått en liten textur som gör den lättare att identifiera när det är riktigt mörkt.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.