Ny trailer till säsong 3 av The Boys

Trött på att superhjältar med superkrafter alltid är så förbaskat snälla? Då ska du ta dig en titt på serien The Boys – nu med en tredje säsong på Amazon Prime Video.

The Boys handlar om ett gäng ”superhjältar” som inte uppvisar ett beteende som vi är vana vid från människor med extra krafter. De är helt enkelt själviska. Väldigt själviska.


Trailertips: Första trailern till nya Predator är här (2022)

Nytt för den här säsongen är att Karl Urban, Jack Quad och de andra antihjältarna får sällskap av en ny förmåga – Jensen Ackles. Jensen är kanske mest känd från tv-serien Supernatural som visades mellan 2005 och 2020 (!). Han är även ett välbekant ansikte från Dawson’s Creek som C.J.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.