Okej, det är mer av en förlängd teaser, men det gör den inte desto sämre för det. Predator släpps först den 5 augusti, så det är lång tid kvar och vi räknar med flera trailers som ger oss mer än en glimt av predatorn innan releasen.


Filmen Predator handlar om Naru, spelad av Amber Midthunder, som är en comancher-krigare som (oturligen nog) korsar väg med en predator. Det är upp till henne att skydda sin familj, sina vänner och sin stam mot den nya fienden.

I skrivande stund är berättelsen kring nya Predator-filmen väldigt sparsamt känd. Vi har inga större detaljer att dela just nu, men så fort det dyker upp så uppdateras artikeln. Det gäller även när vi får nya trailers.

Bland de kända namnen som är med i filmen så hittar vi som ovan nämnt Amber Midthunder i huvudrollen. Andra namn är Dane DiLiegro, Stefany Mathias, Stormee Kipp och Dakota Beavers.

Amber är den absolut mest rutinerade skådespelaren av de som är kända idag. Hon har bland annat varit med i 27 avsnitt av serien Legion, spelat mot Liam Neeson i filmen The Ice Road och The Marksman, samt en rad andra mindre filmer och serier.

Kategoriserad i: