Ny patch till Dying Light 2 släpps redan vecka 6 – fixar många problem

Uppdateringen släpps vecka 6 till PC, Xbox och Playstation

dying light 2 illu 2022

Techland släpper en ny patch som fixar många av de värsta problemen med Dying Light 2. Bland annat buggar som kraschar spelet eller hindrar dig från att sälja saker till handlarna.

En av de mer önskade buggfixarna löser problem med co-op där två spelare kör tillsammans. Och en DLSS-fix kan spelare som vill köra i 8K göra det med färre besvär.

Läs mer: Dying Light 2 kraschar när spelet startar – lösningen

Ett problem som Techland bekräftar att de arbetar med att lösa är svårigheten att knyta kommandon till datormusens knappar och skrollhjul.

Techland är även medvetna om flera buggar som hindrar spelare från att fortsätta berättelsen i spelet. Det fixar även problem med så kallade dödsloopar där spelare dör gång på gång utan att kunna fortsätta spelet.

Det kommer även nya grafikinställningar som gör att du kan finjustera exakt hur du vill ha det med en perfekt balans mellan grafikkvalitet och fps.

Och slutligen kan vi rapportera att spelstudion arbetar på en lösning för säkerhetskopiering av sparfiler.

Anledningen är enkel – spelare har fått sina sparfiler korrumperade av spelet, vilket gör att de måste börja om helt från början. Och den som har lagt tiotals eller hundratals timmar på ett spel vill verkligen inte se allt arbete ogjort.

Läs mer: Första patchen till Dying Light 2 fixar 1 000 buggar (!)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.