Ny actionserie med Arnold Schwarzenegger – FUBAR (trailer)

netflix iphone 14 pro max matoolegeek unsplash

Arnold Schwarzenegger är äntligen tillbaka på filmduken, eller mer specifikt filmtjänsten Netflix. Premiärdatumet är den 25 maj, men redan idag finns en kort teaser-trailer som visar vår favorit-guvenör i en rad prekära situationer.

Storyn i filmen är att Schwarzenegger är CIA-agent som närmar sig pensionen. Givetvis sker en rad händelser som ställer till det för honom och han dras in i ett sista uppdrag innan han kan lägga CIA-brickan på hyllnan. Givetvis.

A CIA Operative on the verge of retirement discovers a family secret. Forced to go back into the field for one last job, the series tackles universal family dynamics set against a global backdrop of spies, action and humor.

Totalt får vi åtta avsnitt med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen. Andra kända namn som är med är Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris, and Fabiana Udenio.

Arnold är så säker på att FUBAR blir en succé att han jämför den med filmen True Lies. I ett uttalande säger han att ”Överallt där jag går så får jag frågan när jag ska göra nästa stora actionkomedi i klass med True Lies. Här är den”.

Det är inte någon liten film som han siktar på eftersom True Lies regisserades av James Cameron och har utmärkta Jamie Lee Curtis i en av huvudrollerna.

Huruvida det blir en succé med FUBAR återstår att se, men att teaser-trailern visar hur Arnold Schwarzenegger blir slagen på pungen sätter åtminstone någon form av ribba inför premiären senare i maj.

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.