Nvidia har släppt nya drivrutiner till Elden Ring & Total War: Warhammer III (februari 2022)

elden ring gameplay 2022

Förbered din dator inför lanseringen av Elden Ring. Med nya drivrutiner till ditt grafikkort får du optimal prestanda från första dagen. Nvidia har släppt Game Ready-drivrutiner för flera spel, bland annat Elden Ring och Total War: Warhammer III.

Andra spel som fungerar optimalt med drivrutinerna är Grid Legends och Destiny 2: The Witch Queen. Båda spelen släpps under senare delen av februari. Med nya drivrutinerna bör de köra problemfritt på din dator med automatiska optimeringar via Geforce Experience.

Fler nyheter med nya drivrutinerna är bättre DLSS-stöd som nu fungerar med Martha is Dead (du vet, spelet som Sony kräver ska censureras på Playstation), Dying Light 2 och Shadow Warrior 3. bara för att nämna några titlar. Se hela listan här.

Och slutligen har Nvidia Reflex utökats till fler spel, bland annat iRacing. Aldrig hört talas om Reflex tidigare? Det är en funktion med Nvidias grafikkort som ska minska fördröjningen från att du ger datorn ett kommando via datormusen tills att det händer något på skärmen.

Drivrutinen som släppts har versionsnummer 511.79 och finns att ladda ner på två sätt. Antingen via Nvidias webbsajt eller från Geforce Experience. Storleken är cirka 800MB och drivrutinen fungerar med såväl Windows 11 som Windows 10. Dock bara 64-bitarsversionen av operativsystemen.

Om du inte har skaffat Elden Ring eller Total War: Warhammer III så hittar du de bästa priserna via länkarna här under:

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.