Nu kan du skaffa Telia Play utan att vara Telia-kund

suddig tv fjarrkontroll controller media unsplash

Telia har gjort sin streamingtjänst Play tillgänglig för alla som vill använda den. Du behöver inte vara Telia-kund – du kan använda Telia Play oavsett vilken internetleverantör du har hemma.

Telia Play är en så kallad streamingtjänst som samlar material från flera andra tjänster och delar av Telias tv-utbud.


Bland annat får du innehåll från HBO Nordic, C More och 15 tv-kanaler. Du kan använda Telia Play i mobiltelefonen, på datorn, i surfplattan och på din TV.

Tidigare var Telia Play bara tillgänglig för kunder hos Telia som hade bolagets internet- eller mobilabonnemang. Idag kan vem som helst skaffa streamingtjänsten.

Anledningen till att tjänsten blir tillgänglig för alla är för att möta konkurrensen från Comhem Play Plus. En streamingtjänst som gjordes öppen för alla redan i februari.

Det finns en rad olika varianter av Telia Play. Normalvarianten kostar 199 kronor per månad och är anpassad för ett brett urval av användartyper. Det finns även Telia Play Kids som kostar 59 kronor per månad. Det finns också nischade varianter för hockey, HBO Nordic, C More och mer.

Första månaden är kostnadsfri, därefter måste du plocka fram betalkortet och skicka dina pengar till Telia.

Nu kan du skaffa Telia Play utan att vara Telia-kundDu kan läsa mer om streamingtjänsten Telia Play på den officiella webbsajten här

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.