Nu kan du köpa Microsoft Surface Headphones enklare

microsoft-surface-headphones

Microsoft Surface Headphones släpps på åtta nya marknader. Sverige är inte ena av dem, men Tyskland finns med. Det betyder att det blir betydligt enklare att beställa för den som vill ha hörlurarna.

Microsoft Surface Headphones är omtalade av två stora anledningar. Det ena är att Microsoft är tillverkaren, en andra är att de ingår i Surface-serien med sin idag möjligt ikoniska design i grått.

Dessutom låter de riktigt bra, även om de inte når upp till tungviktarna Sony och Bose i samma prisklass. Hittills har Surface Headphones varit tämligen begränsade kring tillgängliga marknader, men nu lättar Microsoft upp med större spridning.

I mars 2019 sprids Surface Headphones från USA och UK till åtta nya marknader: Australien, Österrike, Kanada, Frankrike, Tyskland, Irland, Schweiz och Nya Zeeland.

microsof surface series 2019

Surface Headphones släpps inte i Sverige

Som du säkert noterade finns Sverige inte med i listan. Det betyder att du måste importera själv eller köpa gråimport från någon butik som varit snäll och tagit in modellen i sitt sortiment.

Samtidigt som hörlurarna sprids på fler marknader så passar Microsoft på att lansera helt nya Surface Pro 6, Surface Laptop 2 och Surface Studio 2 på hela 20 nya marknader. Och den här gången finns Sverige med i leken också.

Lanseringen av de nya datorerna sker bara två veckor efter att de släpps i Indien. Det var väntat att åtminstone Surface Pro 6 skulle släppas även i Sverige, och prislappen är helt okej med en start kring 11 500 kronor för grundmodellen med Intel Core i5-processor, 8 GB RAM och 128 GB lagring. För 256 GB lagring ökar priset till närmare 14 000 kronor.

Vill du läsa mer om Surface Headphones kan du göra det här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.