Nu har Pirates of the Carribean släppts till Sea of Thieves

Ta dig an nya piratutmaningar sida vid sida med Jack Sparrow i Season 3

sea-of-thieves

Idag släpptes den tredje säsongen till succéspelet Sea of Thieves. Och med det introduceras några mycket välbekanta ansikten från Pirates of the Caribbean till spelet.

  • Nya områden, fiender, uppdrag och karaktärer
  • Är inte originalrösterna från filmerna
  • Många nya föremål som utsmyckning till din båt

Läs mer: Sea of Thieves: Så här bra dator måste du ha för att köra spelet

Tredje säsongen är uppdelad i fem berättelser

Säsong 3 till Sea of Thieves är resultatet av ett nära samarbete mellan spelstudion Rare och filmbolaget Disney.

Samarbetet presenterades under årets stora E3-mässa och resulterade i en helt ny berättelse, många nya (och välbekanta) karaktärer, helt nya områden att besöka samt uppdrag att klara.

Förutom det så finns nya fiender att besegra och hela säsongen utmynnar i slutklämmen på en berättelse uppdelad i fem delar.

Det är inte originalrösterna från filmerna

Ge dig ut på spännande uppdrag med dina vänner och vid sidan av ingen mindre än Jack Sparrow. Det är tyvärr inte originalrösterna vi hör, men den som inte lyssnar alltför skarpsynt kommer nog inte klaga då skillnaderna är små.

Sea of Thieves går att köpa eller prenumerera på via Xbox Game Pass. Spelet kan köras på Xbox One S/X, Xbox Series X/S och PC. Om du inte har skaffat Sea of Thieves än så kan du göra det till Xbox One och Windows 10 här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.