Nu är Microsoft Outlook helt gratis – ladda ner för Mac här

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook finns nu att ladda ner och använda helt kostnadsfritt. Tidigare var du tvungen att skaffa Office-paketet eller på senare tid Microsoft 365. Men nu har appen släppts helt fri och kan installeras av vem som helst utan kostnad.

Åtminstone om du har en Mac-dator. Du installerar appen direkt via Mac App Store eller via Microsofts webbsajt. Samtliga funktioner som appen erbjuder är upplåsta. Du kan ta del av precis allt som Outlook erbjuder utan att det kostar något extra.

Lästips: Skräppostfiltret i Outlook fungerar inte

Outlook har haft det kämpigt på Mac-datorerna. Microsoft har krävt rejält med pengar för att låsa upp appen för intresserade användare och konkurrensen från gratisapparna är hård.

Inte minst Apples egna Mail-app som finns inbyggd i macOS har varit ett populärt alternativ hos många. Appen finns med från start i datorn och är därmed lättåtkomlig. Och helt gratis.

Now consumers can use Outlook for free on macOS, no Microsoft 365 subscription or license necessary.

Microsoft

Nu när Outlook är lika gratis finns en möjlighet för Microsoft att hämta in en del tidigare förlorade användare. Intresserade som lockas av varumärket “Outlook”, men som varit skrämda av prislappen som följer namnet.

Via Microsoft

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.