Nu är Fallout 3: Game of the Year Edition gratis

Fallout 3

Passa på att ladda ner Fallout 3: Game of the Year Edition helt kostnadsfritt under en begränsad tid. Spelstudion Bethesda firar att spelet Fallout 3 släpptes för 25 (!) år sedan genom att erbjuda spelet gratis på Epic Games Store. Men vänta inte för länge, det gäller bara under en kort tid.

Berättelsen i Fallout 3

Huvudberättelsen i Fallout 3 utspelar sig år 2277, ungefär 36 år efter händelserna i förra spelet Fallout 2. Du som spelare befinner dig i Vault 101 tillsammans med 1 000 andra invånare. Ni är överleverare efter en nukleär apokalyps där USA och Kina i princip utplånade världen.

Plötsligt en dag så försvinner din pappa från ditt Vault. Du vet inte när eller hur, men du måste ta upp hans arbete med att stå emot faktionen Enclave, en korrupt rest från den amerikanska regeringen innan apokalypsen. Vault-dörren öppnas och du kliver ut i en sönderbränd ödemark.

Ditt äventyr börjar.

Trailern till Fallout 3

Det här ingår med Fallout 3: Game of the Year Edition

Spelpaketet inkluderar både Fallout 3 och alla expansioner som släppts under de 25 åren som gått.

Det inkluderar populära och stora expansioner som The Pitt, Broken Steel, Point Lookout, Mothership Zeta och Operation Anchorage. Här är beskrivningen till samtliga expansioner:

  • Operation: Anchorage – Träd in i en militärisk simulering och slåss för befrielsen av Anchorage i Alaska från sina kinesiska kommunistiska inkräktare.
  • The Pitt – Res till de postapokalyptiska resterna av Pittsburgh och bli indragen i en konflikt mellan slavar och deras rädarherrar.
  • Broken Steel – Öka ditt nivåtak till 30, och avsluta kampen mot resterna av Enclave tillsammans med Liberty Prime.
  • Mothership Zeta – Trotsa fientliga främmande kidnappare och kämpa dig fram på deras moderskepp, som kretsar flera kilometer ovanför Capital Wasteland.
  • Point Lookout – Ge dig ut på ett mystiskt och öppet äventyr i en stor, dunkelt träskmark längs kusten i Maryland.

Gratis fram till den 27 oktober 2022

Passa på under den korta tid som spelet är gratis. Du har fram till den 27 oktober 2022, därefter återgår spelet till originalpriset 209 kronor.

Om du inte vill skapa ett kostnadsfritt konto på Epic Games Store så finns även Fallout 3: Game of the Year Edition på Steam till reducerat pris just nu.

Du kan spara 75 procent på Steam under en kort tid.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.