No Man’s Sky får exoskelett med nya uppdateringen ”Exo Mech” – version 2.4

No Man's Sky

No Man’s Sky har uppdaterats och med det fått en rad nyheter som lär uppskattas av spelarna. Bland annat introduceras så kallade exoskelett – kallade minotaurer – som kapslar in spelarna i en gigantisk, skyddande robot.

Uppdateringen till No Man’s Sky heter “Exo Mech” och tar spelet till version 2.4. Huvudnumret i uppdateringen är stora robotar som spelaren kan använda för att ta sig runt på planeterna.

Exoskoeletten kallas minotaurer och de gör spelaren immun mot faror som extrema temperaturer som hög värme och kyla. Minotaurer har dessutom jetpacks så att spelarna kan ta sig runt på planeter mycket snabbare och smidigare.

Minotaurerna kan hämtas från spelarnas rymdskepp närhelst de behövs. De fungerar både på vanlig datorskärm och i VR-miljöer. Så har du en Playstation-konsol kan du köra minotaurerna med 360 grader synvinkel om du har Playstation VR på huvudet.

Andra nyheter i version 2.4 “Exo Mech” är solpaneler till Exofarkoster, strömledningar kan döljas med speciella “cloaking”-enheter och det finns en hel rad mer generella förbättringar som erbjuds. Bland annat optimerad grafik och buggfixar.

Om du inte har provat No Man’s Sky tidigare får du en chans att göra det tíll ett rabatterat pris just nu. Utvecklaren Hello Games erbjuder en 50-procentig prissänkning på spelet under en begränsad tid.

Här kan du köpa No Man’s Sky idag:

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.