No Man’s Sky: Beyond släpps den 14 augusti 2019

no mans sky beyond

Spelar du fortfarande No Man’s Sky? Då lär du uppskatta den nya, stora uppdateringen till spelet som släpps den 14 augusti 2019. Här är allt vi känner till om No Man’s Sky: Beyond idag.

Vad är No Man’s Sky: Beyond?

No Man’s Sky: Beyond är en uppdatering som presenterades redan tidigare under mars månad. Uppdateringen släpps med stöd för VR på kompatibla plattformar och har utökat stöd för flerspelarläge.

Beyond består egentligen av tre, större uppdateringar som slagts ihop till en större. De tre huvudnyheterna är följande:

  • Förbättrad onlineupplevelse: Spelet får en ny, omarbetad onlineupplevelse som gör det enklare att hitta andra spelare och socialisera med dem.
  • VR-stöd: Med stöd för VR-headset hamnar du bokstavligen talat i spelet. För detta behöver du en PC eller en Playstation 4-konsol.
  • ???: Hello Games har inte avslöjat den tredje stora nyheten till No Man’s Sky.

Och till det följer en hel mängd optimeringar, nya funktioner och saker att utforska.

Kruxet? Hello Games vill inte avslöja alla nyheter. Det håller de för sig själva tills No Man’s Sky: Beyond släpps den 14 augusti 2019.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.