Netflix släpper trailer till Spiderhead (släpps 2022)

spiderhead chris hemsworth netflix 2022

Första trailern till filmen Spiderhead är släppt. Filmen visas på Netflix och har ingen mindre än Chris Hemsworth i huvudrollen. Regissören är Joseph Kosinski som även regisserat Top Gun: Maverick och Tron: Legacy.

Berättelsen handlar om en genialisk (och något diabolisk) farmaceute spelad av Hemsworth. Han driver ett speciellt fängelse där fångarna får testa olika former av droger.

Filmtips: Streama Spiderhead – här strömmar du filmen

Två av fångarna spelas av Miler Teller och Jurnee Smollett som bildar ett personligt band med varandra efter att ha hamnat i Hemsworth kontroll.

Drogerna som testas är inga snälla saker. Trailern indikerar att det här är en mycket mörk, men samtidigt humoristisk, film med otrevliga undertoner i Hemsworth arbete.

Det är också väldigt blodigt på sina håll, så vi undrar vad de där drogerna faktiskt gör med fångarna. Vad tror du?

Filmen baserat på en novell från 2010 som skrevs av författaren George Saunders.

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.