Netflix på Android – nu med profiler

netflix-logo-bw

Netflix har uppdaterat sin applikation för Android och har nu stöd för profiler även här. Funktionen har funnits till datorn ett bra tag nu, men det är alltså dags för Googles mobila operativsystem att få lite kärlek. För att profiler ska fungera krävs version 3.1.0 eller nyare version av Netflix-appen och Android 2.2 eller nyare för att den överhuvudtaget ska kunna användas.

Fördelen med användarprofiler (maximalt fem till antalet) är att man kan separera tittarvanorna från resten av familjen. Perfekt om man vill ha förslag på filmer och serier utan att Netflix ska väga in lillasysters barnfilmer eller pappas serier. Vidare har nya versionen förbättrad sökfunktion som även kan hitta personer och relaterade titlar.

Ladda ned Netflix för Android här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.