Netflix: Alla storfilmer som släpps 2023 (trailer)

Neflix logo
Foto: Alexander Shatov, Unsplash

Netflix har släppt en trailer som visar alla storfilmer som kommer till filmtjänsten under 2023. Målet är att locka tittarna till att antingen behålla sin befintliga prenumeration eller skaffa en ny på filmtjänsten. Och det här året ser det ut som att Netflix har några riktiga tungviktare som kan dra in fler prenumeranter.

Netflix har länge kritiserats för att inte levererat tillräckligt mycket nytt och spännande för att filmtjänsten ska vara aktuell. Samtidigt har konkurrenter som Apple TV Plus, Disney, Amazon Prime Video och HBO Max rönt stora framgångar på sina håll. Det gäller alltså för Netflix att sätta ner foten och göra något bra av 2023.

SAVE. THE. DATES. Mark your calendars for 2023, as Netflix reveals the release dates and footage from the movie slate for another star-studded year! And this is just a sneak-peek of the full list, with more comedy, action, drama, suspense, and romance waiting for you to enjoy. So buckle up, grab the popcorn, and save the dates.

Netflix i sin beskrivning till YouTube-videon

Bland de filmer som presenterades hittar vi Extraction 2, en actionspäckad film med Chris Hemsworth i huvudrollen som en black ops-karaktär med en känsla för våld. Filmen följer händelserna från första filmen Extraction och handlar om hur Hemsworth får i uppdrag att hitta och hämta hem en familj som hamnat i knipa.

Videon som visar alla stora nyheter på Netflix under 2023.

En annan film som visas är Damsel med ingen mindre än Millie Bobby Brown i huvudrollen. Stjärnan från Stranger Things-serien blir bortgift med en prins som svepskäl för att dölja vad den riktiga planen är – att hon ska offras till en eldsprutande drake. Millie planerar så klart inte att ta den nyheten med ro utan hon bestämmer sig för att tacka nej till den upplevelsen och försöka överleva på egen hand, utan drake och prins.

Slutligen kan vi tipsa om Luther: The Fallen Sun med superstjärnan Idris Elba i huvudrollen. En seriemördare härjar i London och stadens invånare förfasas över våldsdåden som håller staden i ett järngrepp. Rädslan sprids och detektiven John Luther som Elba spelar måste hitta mördaren snabbt.

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.